Pintér Tibor Jimmy-musicalje nyilván kolosszális, elképesztő bomba- és kasszasiker, amelyet mindenki imád, kivéve a néhai énekes feleségét, akit még mindig csak Edit asszonyként emleget a sajtó. 

Zámbó Edit őrjöngve hagyta el a nézőteret a musicalt bemutató este végén, Pintér Tibor azonban megállíthatatlan, és az sem nagyon izgatja, hogy a családtól semmiféle engedélyt nem kért Zámbó Jimmy dalainak felhasználásához. A Blikk a Ripostra hivatkozva állítja, hogy emiatt a kezdetek óta áll a bál (bár akkor nem világos, miért nézték meg, sőt, hogy miért szerepelt benne Zámbó Krisztián is jókedvvel, de ezt most engedjük el). 

A balhé ellenére a darabot ismét bemutatják Budapesten (a jegyek már el is fogytak), sőt, a színész nemzetközi karriert is álmodott neki. 

Valóban meghirdettünk két további előadást, amelyekre sikerült kiterjesztenünk a szerzőkkel kötött megállapodásunkat. Ebben persze, biztos voltam, hiszen a darab sikere önmagáért beszélt. Eközben tervezünk egy országos, sőt,egy nemzetközi turnét is, hiszen Szlovákiából és több környező ország magyarlakta településéről kaptunk már megkeresést. Ezekről még folynak az egyeztetések a szerzőkkel, de jók az előjelek

- nyilatkozta a lapnak Pintér. Mondhatjuk, hogy meg vagyunk nyugodva.