Tudta, hogy Kylie Minogue-nak új albuma érkezik Golden, azaz Arany címmel? Ha nem, az nagy kár, mert ezek szerint akkor nem érkezett el önhöz az ausztrál énekesnő utóbbi munkásságából az egyik legérdekesebb, legmeglepőbb és legszimpatikusabb fejezet. Na nem baj, ezzel a heti trenddel bepótolhatja a lényeget! Kylie Minogue-ot egy hajszál választja csak el már az ötventől, Kylie Minogue megújult, Kylie Minogue továbbra is önmaga.

Dancing videóklip

Kezdjük a még február elején megjelent új klippel, aminek a címe Dancing. Két meglepetés volt ebben a dalban és videóban. Egyrészt az, hogy rá nem igazán jellemző módon Kylie Minogue itt mintha a bulizáson kívül a halálról is énekelne, ami különösen elgondolkodtató annak fényében, hogy az énekesnő még idén tavasszal betölti az ötvenet. (Nyugi, a refrén „when I go out I wanna go out dancing” szójátékát nem fogjuk megpróbálni elmagyarázni.) Másrészt zenében és divatban is a country-stílust vette elő, csillogóan szexi ruhákkal és cowboycsizmákkal. Sőt, még egy akusztikus gitárt is a kezébe vett, hogy legyen egy igazán countrys kiegészítő is.

Formula E

A klip megjelenésének másnapján Kylie Minogue Santiago de Chilében volt egy Formula E versenyen, ami olyan, mint a Forma 1, csak jobb, mert nem benzines, hanem elektromos autók versenyeznek. Minogue itt egy szinte csak fehér fodrokból álló kis ruhát viselt, olyan nyári kiegészítőkkel, mint napernyő, napszemüveg és legyező. Hiába, a déli féltekén akkor még javában tombolt a nyár.

Brit Awards

Február második felében volt a legrangosabb brit zenei esemény, a Brit Awards gála. Nagyon mentek itt a vörös szettek, de szerintünk Kylie Minogue-é jobb volt, mint Jennifer Hudsoné, pedig gyakorlatilag csak egy kabátból meg egy pár tűsarkúból állt az egész. Pedig...? Dehogyis, éppen azért!

London

Na de most már nézzük az utóbbi heteket, amikor Minogue tényleg április 6-án megjelenő albumának promózására koncentrált, illetve ebből az alkalomból kisebb koncerteket tartott. Itt viselte a címben is emlegetett felsőt, aminek fő funkciója az volt, hogy átlátsszon rajta ez az arannyal csillogó melltartó. Egy egészen elképesztő farmernadrág volt a szett másik fele, mindenképpen kattintson a képre és nézze meg a teljes fotósorozatot, mert megéri! Ja igen, és hadd tegyük hozzá, hogy a Golden című album kedvéért mintha a hajszínét is az arany színéhez közelítették volna.

Berlin

Aztán a következő állomás Berlin volt, ahol Minogue a legendás Bergainban lépett fel. Ezt az alternatív klubot az elektronikus tánczenei és egyéb szubkultúrák fellegvárának is szokás tekinteni, de felmerül az emberben a kérdés, hogy mennyire számíthat alternatívnak egy olyan hely, ahol fellép Kylie Minogue. De ne ragadjunk le ennél a részletnél, figyeljük inkább meg, hogy a virágos mintás ruhához milyen elképesztő ez a virágos csizma, és persze az egészhez mi a legjobb kiegészítő? Hát persze, egy csokor virág a kézben.

Hong Kong

Ezen a héten az albumpromózó körút utolsó állomása Hong Kong volt azelőtt, hogy Minogue visszatért volna szülőhazájába, Ausztráliába. Vissza is tért, csak éppen lebetegedve, így aztán az ott következő fellépéseket le kellett mondania a rajongók nagy bosszúságára.

Hol nézett ki a legjobban Kylie Minogue?

A Hong Kong-i képekkel kapcsolatban először arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mennyire jól áll a vörös továbbra is Minogue-nak, de hogy ezúttal mennyire hanyagolta a country-s stílust, sehol egy farmer vagy egy csizma. Van viszont szexi dekoltázs és felsliccelt szoknya, szóval inkább azt mondhatjuk, hogy Kylie Minogue ezúttal inkább visszatért klasszikus-szokásos önmagához.

Na de másodsorban mi az az izé a háttérben? Olyan, mintha egy Michelin-baba és egy elefánt szerelemgyerekét akarta volna valaki megrajzolni, de nem értjük kristálytisztán, hogy ezt a figurát hogyan kell összefüggésbe hozni Kylie Minogue új számával. Na nem baj, talán majd ha megjelenik az album, világos lesz. A lényeg: a szavazógép csak önt várja: ha van kedve, mondja meg, mi áll a legjobban Kylie Minogue-nak!