Már nyolc hónapja, tavaly augusztus óta kétségek között éltünk, mert nem tudtuk, mi van Palvin Barbara és a zenész, Julian Perretta, között, akikről múlt nyáron csókolózós képek készültek.

De most véget érthetnek végre az álmatlan éjszakák, Palvin Barbara maga írta meg egy kommentben, hogy milyen viszonyban vannak a sráccal. Felkészült? Ül? Megkapaszkodott? Akkor hát, dobpergés!

CSAK BARÁTOK.

Erre nem számított, mi?

A magyar modell egyébként annak kapcsán árulta el ezt a magánéleti infót, hogy kiposztolt egy előzetest ahhoz a kliphez, amit Perrettával együtt forgattak a zenész új dalához, a videóban pedig természetesen láthatóan egy párt alakítanak, akik nagyon szerelmes egymásba. Nem csoda, ha a kommentelőkben a film és a tavalyi képek kapcsán felmerült a gyanú, hogy járnak.

Az viszont tényleg érdekes, hogy a modell válaszolt az egyik követőjének arra a kérdésre, hogy együtt van-e a férfival, hiszen annak ellenére, hogy gyakorlatilag naponta hozzák hírbe olyan pasikkal mint Lewis Hamilton vagy Neymar, nem szokott karaktereket pazarolni arra, hogy ezeket a pletykákat megerősítse vagy cáfolja. 

Szóval, ha egy dolog biztos Palvin Barbi magánéletével kapcsolatban, az, hogy NEM Julian Perretta barátnője.