Lorde egy 21 éves énekesnő Új-Zélandról, ha ön hallgatott rádiót 2013-ban, akkor a Royals című számra még a mai napig emlékszik. Na az volt Lorde első slágere.

Azt írja a Mashable, hogy ez a Lorde tegnap egy fürdőkád képét tette ki az Instagramjára, And iii will always love you felirattal. A posztot azóta törölte, ezért eredetiben nem tudjuk megmutatni, de a reakciók persze fennmaradtak, pl. az alábbi.

A posztot természetesen azért kellett eltávolítani, mert az I Will Always Love You Whitney Houston legnagyobb slágere volt, és mint emlékezetes, 2012-ben a legendás énekesnőt egy fürdőkádban találták meg holtan, aztán három évvel később Houston lányát is egy fürdőkádban találták meg eszméletlenül, ami később Bobbi Kristina Brown halálához vezetett. Ezek után nem túl ízléses ezzel viccelődni, és Lorde a következő szöveggel kért elnézést egy Instagram sztoriban:

Extrém, de extrémrosszul megválasztott idézet. Borzasztóan sajnálom, ha bárkit megbotránkoztattam – én össze se kapcsoltam a kettőt, csak örültem, hogy most fürdök egyet. Totál idióta vagyok, szeretem Whitney-t mindörökkön örökké. Még egyszer bocsánatot kérek.

Az I Will Always Love You mellesleg 1992-ben lett sláger Whitney Houston előadásában, Lorde pedig 1996-ban született.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lorde elnézést kért kegyeletsértő viccéért

Olyan fotóhoz posztolt Whitney Houston-idézetet, amihez nagyon nem kellett volna. Azt mondja, véletlen volt, bele se gondolt.

5 · Apr 06, 2018 02:36pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments