Kedd este, Hajdú Péter a Facebookon tudatta a követőivel, hogy nem folytatja tovább a munkát az ATV-n. Mivel ezt nem indokolta meg, a Bors a csatorna vezérigazgatójához és munkatársaihoz fordult, így derült ki, hogy komoly emberi konfliktusok állhatnak annak a távozás hátterében.

Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére

- nyilatkozta Németh Szilárd, a csatorna igazgatója.

A csatorna egyik munkatársa ennél bőbeszédűbben tájékoztatta a lapot és azt mondta, Hajdúnak azért nem hosszabbítják meg a szerződését, mert elmérgesedett a viszony közte és a Heti Napló stábja között (ennek a műsornak Hajdú volt a producere).  „Az egyik ok az, hogy Hajdú többször is késve utalt a stábnak, noha a csatorna napra és forintra pontosan kifizeti a Heti Naplót is gyártó Frizbi Műsorgyártó céget. A másik, ennél is nagyobb gond az, hogy szakmai és emberi konfliktusok mérgesítették el a helyzetet - írja a lap. Ezzel szemben az anyagi jellegű értesüléseket a csatorna egy hivatalos közleményben cáfolta, amiben azt írják: a Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az ATV vezérigazgatója nyilatkozott Hajdú Péter távozásáról

Hajdú kedden a Facebookon jelentette be, hogy távozik a csatornától, a Bors pedig már ennek az okát is kiderítette.

26 · Apr 11, 2018 07:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments