Tegnap már nagyon szerettük volna lezárni azt a történetet, ami arról szól, hogy Baukó Éva a Fem3 Café vezetése közben és miatt összeveszett műsorvezetőtársával, Berki Krisztiánnal. De persze egy dolog, hogy mi mit szeretnénk, és egy másik, hogy abba tudják-e a hagyni a nyilvános civódást olyan személyiségek, akiknek az a szakmájuk, hogy közönség előtt élik az életüket.

Baukó Éva egyrészt kitette az Instagramjára, hogy a szétültetés után kivel került párba Berki helyett.

A válasz az, hogy Kadlecsek Krisztiánnal, akiről Baukó azt írja és mondja, hogy élmény vele műsort vezetni. Reméljük, hogy az első közös, pénteki műsort megnézni is élmény volt, mindenesetre a másik fejlemény az, hogy Berki Krisztián csütörtökön megvádolta Baukó Évát, hogy alkoholt fogyasztott munka előtt, amit a Való Világ egykori játékosa kikér magának azzal, hogy ő már öt éve józan. El is ment vérvételre, aminek az lett az eredménye, hogy a véralkohol-szintje negatív, azaz Baukó nem ivott semmit. A műsorvezetőnő a Facebookon egy videóban megmutatja az eredményt és azt mondja, hogy Berki úgyis szeret pereskedni, tehát

szóljál az ügyvédednek, én is szólok az én ügyvédemnek és a bíróságon találkozunk, mert senki sem hagyhatja büntetlenül, hogy megrágalmazzák egy hazugsággal.

Bár Baukó azt mondja, hogy nem kíván többet posztolni ebben az ügyben, ha tényleg per lesz a dologból, akkor arról nyilván hallunk majd még erről a viszályról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Baukó Éva Berki Krisztiánnak: „a bíróságon találkozunk”

A műsorvezetőnő vérvételen is volt, és a Facebookon azt üzeni kollégájának, hogy perelni fog a rágalmazásért, mert ő öt éve nem iszik.

43 · Apr 14, 2018 09:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments