Halsey fellépéséről raktam éppen össze a lapozgatót két héttel ezelőtt, amikor sajtófotók között megtaláltam az alábbi képet. Ez a két személy szintén ott volt valamilyen minőségben, de annyira kilógtak egyébként az anyagból, hogy inkább félretettem őket, hátha majd lesz egy alkalom, amikor jól jönnek valamihez.

Hát úgy érzem, most eljött az alkalom, mert az ikertorony banánfejű űrlotyók mellé a héten szembejött még egy ikertorony-pár, és így már kijön a kétszer kettő nőből egy csodásan bizarr poszt. A fotóügynökség által közzétett adatok szerint az alábbi fotón Erica Pelosini és NJ Goldston látható, akik a Saks Fifth Avenue X Attico Dinner nevű eseményen voltak szerda este az AOC Wine Bar nevű helyen Los Angelesben.

Ők nem direkt voltak összeöltözve: Goldston itt azt írja, hogy merő véletlenségből vették fel ugyanazt a ruhát aznap este. (Na de pont ezt?! – mondja egy rosszmájú hang a fejünkben.) Mindenesetre a fenti fotó az arckifejezésekkel súlyosbítva simán van olyan erős, mint a fenti banános kép, szóval gondoltunk pont jók lesznek egymás alá egy posztba.

Reméljük, jól gondoltuk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ikertorony ikertornyok: banánfejű űrlotyók vs szőke-barna divatbaleset

Két fotó két-két nővel és pár velőtrázó egybeeséssel. Kattintson, ez egy vizuális élmény lesz. Sőt, nem is egy, hanem kettő! Vagyis négy!

3 · Apr 14, 2018 12:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments