Jó reggelt, nem is húzzuk az idő, vágjunk bele a hétfői lapszemlébe, aminek egyértelműen a legizgalmasabb híre, hogy Hódi Pamelának új pasija van. És ez most nem amolyan feltételezés, hanem tényleg, legalábbis Berki Krisztián exe a Borsnak megerősítette és azt is mondta:

A boldogságunk egy kincs, ami csak a miénk!

Ezzel pedig vélhetően arra utalt, hogy nem nagyon szeretné beengedni a nyilvánosságot a magánéletébe.

Többet nem is árult el a férfiról, ám szerencsére a lap olvasóriportere már egyszer látta őket együtt egy koncerten, és az ő beszámolójából azt lehet tudni, hogy Hódi Pamela új pasija sármos és fiatal.

De miről írnak még a reggeli lapok?

  • A Blikk Gáspár Győzőről. Pontosabban arról, hogy a tévést, aki több fronton állt harcban az adóhatósággal, az egyik ügyben felmentették. Győzikét januárban jelentette fel a NAV egyik osztályvezetője becsületsértésért, mert név szerint bírálta a sajtóban. A bíróság azonban ezt a vádat most visszadobta. A többmilliós adócsalás miatt viszont változatlanul folyik a nyomozás.
  • Szintén a Blikkben olvasható, hogy Szabó Zsófi fontos döntés hozott a szülés után. Ugye milyen izgalmasan hangzik? Talán elköltözik? Újabb gyereket vállal? Szakmát vált?  Vajon mi lehet? Nem is csigázzuk tovább, a válasz - most kapaszkodjon meg! -: visszament edzeni! Igen a nagy döntés, hogy a tévés újra sportol, hogy leadja a terhesség során felszedett kilókat.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Új pasija van Hódi Pamelának - hírek hétfő mellé

Ezen kívül Gáspár Győzőt felmentették, Szabó Zsófi pedig állítólag Fontos Döntést Hozott. Lapszemle!

4 · Apr 16, 2018 07:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments