Meghan Markle unokaöccsének saját orvosimarihuána-ültetvénye van, és jelenleg egy Markle's Sparkle (Markle Szikra) nevű mámorító hibrid létrehozásán fáradozik.

Azt mondja, annak ellenére, hogy már legalább három éve nem váltott egy árva szót sem Meghan Markle-lel, mégis rendkívül izgatottan várja, hogy meglephesse őt és vőlegényét, Harry herceget egy adaggal nászajándék gyanánt. És ugyan tudja, hogy az Egyesült Királyságban a fű még mindig tabutémának számít, ez nem csorbítja benne az adakozási kedvet. 

Harry nagyon szeret partizni, szóval ha egyszer ideutaznának, boldogan vezetném be őket az orvosi marihuána rejtelmeibe. Meghan Kaliforniában nőtt fel, szóval biztos igazi amerikai módjára gondolkodik a kérdésről. 

- nyilatkozta Tyler a Daily Mail-nek, hozzátette továbbá, hogy úttörőnek számít a szakmában, mivel Oregonban él, ahol elsőként legalizálták a rekreációs célú marihuánatermesztést az Egyesült Államokban. 

A 25 éves férfi (akire Markle sokat vigyázott gyerekkorában) egyébként az anyjával karöltve a múlt hónapban tűnt fel a Good Morning Britain című műsorban, ahol arra panaszkodtak, hogy a hercegi pár egyiküket sem hívta meg május 19-én tartandó esküvőjükre. 

A Kensington-palota nem kommentálta Tyler ajánlatát.