Molnár Ferenc Caramel hároméves, Szofi nevű kislányánál akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak, amit az énekes a napokban jelentett be a sajtónak. A kislányt, akit eredetileg azért vittek orvoshoz a szülők, mert hosszú ideig nem ment le a láza, azonnal elkezdték kezelni az orvosok, az első operáción szerdán esett túl.

Drukkoljatok! Pár perc és elkezdödik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat. 🙏 #molnarszofi #meggyógyúlunk #megcsinaljuk

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

A gyerekkorban (főként 1 és hat éves kor között) diagnosztizált leukémiáról azt mondják, könnyen és biztosan gyógyítható, de valószínűleg sok időbe telik - a Borsnak nyilatkozott egészségügyi szakember, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi tagja, dr. Szegedi István hematológus, onkológus talán éppen ezért nem vázolt egyszerű képet a jövőről:

Az első fél évben intenzív terápia vár a betegre, hat kemoterápiás kezelést kap, kéthetes szünetekkel. Ez alatt közösségbe sem javasolt vinni. A következő másfél évben úgynevezett fenntartó kezelést, szájon át való gyógyszerezést kap a gyermek. Két év után, a záró csontvelő vizsgálat eredményei alapján mondhatjuk, hogy gyógyult a beteg

- nyilatkozta a lapnak.