Tóth Andi: én csak szeretkezem

2018.04.21. 11:22

Tóth Andi mostanában elég sok ultraszexi képet tölt fel magáról az Instájára, aminek láthatóan nem örvendezik mindenki kellőképpen. Noha sokan el vannak ájulva a 19 éves énekesnő külsejétől, egyesek trágár kommentekben adják tudtára az ellenkezőjét. 

#sunnyday #was ☀️

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

B***ni meg nem tudsz te celeb

- fejtette ki véleményét Tóth Andi szerelmi életéről egy hozzászóló, amire az énekesnő a Bors szerint nagyon frappánsan reagált, így: 

Jól van. Utáljatok! Én próbálok kedves lenni, de ezek a rohadékok... Édes jóistenem. Valóban. Én csak szeretkezem.

Tóth a lapnak úgy nyilatkozott, hogy általában nem durran el az agya, ha a közösségi oldalakon gyalázzák, sőt, valójában már meg is szokta. Inkább az keseríti el, ha a munkásságát kritizálják, most mégis egy szexuális tartalmú komment után telt be nála a pohár. 

Általában nem szoktam nézni a hozzászólásokat, csak a saját oldalamon. A képem alatt trollkodó rosszakarókat legtöbbször törlöm, és csak ritkán válaszolok. Ilyen volt ez a legutóbbi is. Semmi értelme nem volt annak a hozzászólásnak, még nevettem is rajta. Viszont felvetett egy-két dolgot, amire nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak. [...] Én ennél romantikusabb típus vagyok, mint amit az úr leírt.

Ön szerint is frappáns volt a visszavágás?

 • 1847
  Ha valaki ennyire sokat mutat magából, annak el kell tudnia viselni a negatív hozzászólásokat is.
 • 1068
  Szerintem nem kellett volna reagálnia semmit.
 • 990
  Igen, nagyon jól odamondott annak az embernek, ügyes!
 • 974
  Hát, ezt még gyakorolni kell, elég gyengére sikeredett.
 • 369
  Szegényt úgy sajnálom, hogy ilyeneket mondanak neki :(((((((((