Ahogy arról korábban beszámoltunk , hétfő reggel indult be a szülés Katalin hercegnénél. A király ház a hivatalos Twitterén jelentette ezt, ahogy pár órával később azt is, hogy megszületett a hercegi pár harmadik gyermeke, egy kisfiú. A gyerek 3.8 kilóval született 11 órakor. A poszt szerint az anya és fia is jól vannak.

Katalin ugyanott adott életet a babának, ahol öt évvel ezelőtt júliusban György hercegnek, három éve májusban pedig Saroltának. Mindhárom gyermeket ugyanaz a nőgyógyász segítette világra.

A királyi ház egyébként októberben jelentette be Katalin várandósságát, és mint az első két terhessége esetében, ez alkalommal is, a korai időszakban hyperemesis gravidariummal, vagyis kóros terhességi rosszulléttel küzdött. Ebben az időben nem is vett rész hivatalos eseményeken, ám miután jobban lett, több nyilvános rendezvényen megjelent. Járt divatbemutatón, ellátogatott egy gyermekkórházba és Paddington medvével is táncolt.

FRISSÍTÉS:

A hagyományoknak megfelelően egy szépen bekeretezett hivatalos értesítést tettek ki a palota udvarára a herceg születéséről.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke

A hírt a királyi ház hivatalos Twitterén jelentették be.

116 · Apr 23, 2018 02:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments