Fogadja szeretettel híreinket a kávéja mellé! 

Kezdjük is a címben szereplő, legfontosabb tudnivalóval, hogy a mostanában politikai kérdésekben is megnyilvánuló Nacsa Olivérnek új barátnője van. A humorista először egy képpel hozta nyilvánosságra, majd egy "Igen, együtt vagyunk"-kal megerősítette a Ripostnak, tőlük átvette a Blikk, ahonnan hálistennek hozzánk is eljutott ez a fantasztikus hír.  

❤️

Olivér Nacsa (@olinacsa) által megosztott bejegyzés,

A lány bizonyos Somossy Barbara, aki 2016-ban a Magyarország szépe egyik indulója volt, mostanában viszont már az M5 riportereként tevékenykedik. Kapcsolatuk elvileg igen friss. 

Nacsa előző barátnője a Barátok közt egykori színésznője, Pataki Szilvia volt. Vele 2014-től 2017-ig alkotott egy párt, de aztán esküvő helyett inkább szakítottak

Menjünk tovább, tekintsük meg, mit írnak még a lapok! 

  • Mádai Viviennel beszélgetett a Bors arról, hogy a Playboy beszélgetett Mádai Viviennel. A lényeg, hogy az utóbbiban meg fog jelenni egy hosszú interjú a műsorvezetővel, amelyhez, ahogy azt a Playboy szokta, néhány szexi képet is készítettek illusztráció gyanánt. Mádai Vivien állítólag "nem villantott semmit, csak a lényét adta a képekhez, azért volt fantasztikus alany". A műsorvezető ugyanakkor azt mondja, így is kilépett a komfortzónájából
  • Egy rajongó pajzán versben fejezte ki rajongását Kasza Tiborért, aki ugyanilyen stílusban válaszolt is neki. A Bors szerint mindenki jót kacagott a dolgon.  
  • Egyáltalán nem a kattintásra vadászott a Blikk, amikor Ganxsta Zolee brutálisan kiütötte Nagy Ervint címmel adta közre a hírt, hogy Ganxsta Zolee szerepet kapott A Tanár című sorozatban, amelyben Nagy Ervinnel kellett verekednie. A zenész egyébként élvezte a forgatást, a színésszel is jó viszonyba keveredett, és szerinte profi lett a végeredmény.