Persze csakis a maga szerény módján tette ezt, azaz most már a nyilvánosság előtt is hajlandó megjelenni egy nővel, jelesül a Londonban élő színésznővel, a 24 éves Lucy Boyntonnal. Őt onnan ismerheti, hogy Malekkel együtt játszott a Bohamian Rapsody című filmben (amelyben amúgy - nem elhanyagolható információ -  a színész alakította Freddie Mercury-t). 

Ez egyrészt azért meglepő, mert a színész nem nagyon teregeti ki a magánéletét, sőt, a szellős Instagram- és Twitter-fiókja alapján nagyjából semmit nem lehet megtudni róla. Persze voltak olyan időszakok, amikor hírbe hozták egyes kolléganőivel: ilyen volt Angela Sarafyan például, akivel az Alkonyat - Hajnalhasadásban játszottak együtt, de sokáig nagyon úgy tűnt, hogy Portia Doubleday-jel került igazán közeli kapcsolatba. 

Ezeket a híreket sosem erősítette vagy cáfolta meg, bár Doubleday-jel még csókolózott is a színésznő Instája alapján. Most azonban nyílt titokként kezeli, hogy összejött a fent említett Boyntonnal, egy nagyon közeli forrás pedig azt állítja, iszonyúan odáig vannak egymásért. A kapcsolatukat ugyan nehezíti, hogy a színésznek állandóan Londonba kell utaznia, hogy lássa a barátnőjét, de azt beszélik, ez sem esik nehezére, sőt. 

Ha szeretné feleleveníteni Rami Malekkel kapcsolatos emlékeit, vagy nem is tudja igazán, hogy ki ő, az alábbi, igen részletes cikkünket ajánljuk tájékozódásra. Ebből talán csak a cipője méretét nem fogja megtudni, minden mást azonban tuti. 

(Just Jared)