Berki Krisztián volt barátnője egy hosszú levélben írta ki magából érzéseit és véleményét.

Úgy kezdi, hogy 5 éven keresztül hazugságban élt. Belátja, hogy ez az ő hibája, mert hinni akart. Állítása szerint az esze tudta, hogy rossz az amiben él, de a szíve és a hitegetés mindig adott neki egy kis pluszt. Ezt követően jön az első kemény mondás:

Nézhetjük ezt médiafogásnak a másik fél részéről, de azt érzem, hogy egy olyan nőt, aki soha nem ártotta a másik félnek, gyilkossággal megfenyegetni, az több, mint kétségbeejtő [...]

Elárulta, hogy pontosan miért is mentek szét Berki Krisztiánnal.

Elhagytam, mert nem tudtam rá férfiként nézni, elhagytam, mert minden mozdulata és szava hazugság volt, elhagytam, mert a tisztelet és becsület fogalma nem létezik a számára, lehet az barát, család, üzlettárs, idegen!

Azt is leírta, hogy alig pár hónapja Berki Krisztián még gyereket akart tőle.

Azt gondolom, hogy nem tudta elfogadni, hogy hiába kért meg 2018 január 20-án is arra, hogy szüljek neki egy kisfiút, a válaszom egyértelmű nem volt!

Hódi Pamela arra is kitért, hogy ez a levél még nem a nagy kitálalás, mert az még várat magára.

Sokszor megfordul a fejemben, hogy kitálalok mindenről, és elmondom ki is az a férfi, akit egy női műsorba ültetnek be, mint műsorvezető, ki az a férfi, aki büszkén mutogatja a lányát a közösségi oldalain, ki is az a férfi, akivel bárki üzletet akar kötni, de az én időm még nem jött el! Van szívem, és nem felejtem el, hogy a lányom édesapja!

Végül Berki Krisztián azon nyilatkozatára is reagált, hogy igazoltan ő havi 1 millió forintot keres általa.

[...] még a márciusi fizetésemet sem kaptam meg tőle (hisz akkor még az ő ügynökségükhöz tartoztam), ami egyébként töredéke az előbb említett összegnek [...]

Az egész posztot itt lehet elolvasni.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,