Oprah Winfrey interjúvolta meg Amy Schumer humorista-színésznőt, aki a beszélgetés során elmesélte, hogy szexuális erőszak következtében vesztette el a szüzességét. Schumer a történetet azzal kezdi, hogy ez amolyan szürkezónás nemi erőszak volt, ami alatt azt kell érteni, hogy konkrét fizikai erőszakra nem került sor. Schumer ugyanis aludt, és egyszer csak arra ébredt, hogy a srác, akivel járt és akibe szerelmes volt, beléhatolt a megkérdezése nélkül. Amikor a férfi látta, hogy Schumer magához tér, akkor mielőtt a későbbi híresség bármit mondhatott volna, azt mondta, hogy

azt hittem, tudod.

Az interjút itt lehet megnézni.

Schumer azt mondja, hogy nagyon sok düh van benne amiatt, hogy álmában vették el a szüzességét, de közben szerette is ezt a férfit, és nem kívánta neki azt, hogy rohadjon meg egy börtöncellában. A düh mellé azonban az eset után még Schumernek kellett vigasztalnia a férfit, aki nagyon rosszul érezte magát. Schumer kapcsolatban volt ezzel az illetővel az incidens idején, és utána kapcsolatban is maradt vele még egy ideig, de az erőszak által benne kiváltott dühöt azóta is érzi.

(Ezt a sztorit a JustJarednél találtuk, mert nem követjük Oprah Winfrey Youtube-csatornáját, ami lehet, hogy hiba, mert a tévés személyiségnek többek között Reese Witherspoonnal is volt egy hasonló interjúja februárban egy bántalmazó kapcsolatról.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Amy Schumernek álmában vették el a szüzességét

Az illető férfi a színésznő akkori szerelme volt. Schumer az esetet szürkezónás nemi erőszakként írja le, azt mondja, a düh azóta is benne van.

14 · Apr 27, 2018 09:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments