Kicsit szomorú azzal a valósággal szembesülni, hogy amíg a magyar celebek úgy használják reklámozásra az Instagramot, hogy szemlátomást egy másodperc időráfordítással készült posztokkal műkörmösöket promóznak, addig például Blake Lively (menedzsmentje) meglepő mennyiségű kreativitást tud belevinni a műfajba.

Kezdjük ott, hogy Lively nem úgy promózott most, hogy posztolt valamit, hanem úgy, hogy törölte az összes eddigi posztját, ezzel azonnal felhívva magára a figyelmet, amint azt többek között a Huffington Post is megírta. Ezen kívül kikövetett mindenkit, Ryan Reynoldsot, a saját férjét is beleértve.

Illetve most jön a csavar a dologban: bár kikövetett mindenkit, bekövetett 36 olyan random embert, akit Emily Nelsonnak hívnak (a jelenlegi állásról ide kattintva ön is meggyőződhet). Szóval világszerte itt-ott egy-egy Emily Nelson arra ébredt egyszer csak, hogy Blake Lively bekövette őket Instagramon. Mondani se kell, eléggé meglepődtek a dolgon, íme egyikük reakciója, aki azt írja, nem érti, hirtelen miért követte őt be egy ilyen híres színésznő.

A válasz az, hogy Lively az új filmjét promózza, amiben egy Emily Nelson nevű nőt alakít. A szeptemberben mozikba kerülő regénymegfilmesítés címe az, hogy A Simple Favor (Egy egyszerű szívesség), és a történet középpontjában egy Emily Nelson nevű nő eltűnése áll. A film hivatalos Twittere itt található.

Hát ez a megfejtés.

Kedves nézőink, kedves magyar celebek, így kell az Instagramot promózásra felhasználni, nem műkörmösfotókkal.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Blake Lively törölte minden instaposztját

És kikövetett mindenkit, saját férjét, Ryan Reynoldsot is beleértve. Azaz majdnem mindenkit: 36 kiválasztottja maradt, mindet Emily Nelsonnak hívják.

62 · May 02, 2018 01:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments