A Borsból értesültünk arról, hogy Kulka János visszavonul. A lap úgy tudja, hogy a színész nem hosszabbította meg a szerződését a Katona József színházzal, mert 2016-os stroke-ja a mai napig hatással van a beszédére és mozgására, ezért úgy érzi nem tudja már a maximumot nyújtani a színpadon.

Minderről persze nem ő maga beszélt a lapnak, hanem egy névtelenséget kérő, több állami díjjal kitüntetett, nagynevű művésztársa, aki így fogalmazott:

Tudom, mi, kollégái tudjuk, hogy János erős, mint egy szikla, és sosem adja fel. A visszavonulása talán annak a következménye, hogy akkor lesz hajlandó megint előbújni az önkéntes száműzetésből, amikor képes lesz a régi – magától elvárt – színvonalat produkálni. Mi en­nek drukkolunk.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy Kulka teljesen felhagyna a színészettel. A lap szerint filmekben a jövőben is szerepelhet majd, mert ilyenkor utószinkronnal elrejthető a beszédhiba.

A színész egyébként idén márciusban vállalt az agyvérzése óta először nyilvános szerepet. Ezt a felvételt itt megnézheti:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bors: Kulka János visszavonul a színpadtól

A lap úgy tudja, a döntés hátterében az áll, hogy a színész úgy érzi, stroke-ja óta nem tudja a legjobbat nyújtani.

39 · May 03, 2018 07:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments