Ma este kezdődik az idei Eurovíziós Dalfesztivál Lisszabonban az első elődöntővel, amiben a magyar induló nem szerepel, mert a magyar induló a csütörtöki második elődöntőben szerepel majd. Ettől függetlenül A Dal című vetélkedő győztese, az AWS együttes már egy ideje kint van Portugáliában – mégse eshetnek be tíz perccel az élő adás kezdete előtt. Az alábbi kép vasárnap készült róluk egy eurovíziós „privát parti”-ra való vörösszőnyeges bevonulás közben. Amint azt alább ön kinagyítva is megtekintheti, a vörösszőnyeg ezúttal kék volt, az AWS tagjai pedig magyar zászlókat lengettek a bevonuláskor.

Az AWS Instagramját is ajánljuk az ön figyelmébe, posztoltak képeket például az egyik próbáról, szóval itt meg lehet nézni, hogy nagyjából hogy fognak mutatni az élő adásban.

És hadd tegyük hozzá, hogy bár továbbra is az izraeli énekesnő tűnik a legesélyesebbnek a győzelemre szombaton, a magyar induló esélyei kicsit javultak, a bukmékerek jelenleg a 22. helyre teszik az AWS-t, ami azt jelenti, hogy ha az előrejelzésnek hinni lehet, idén is bejut a magyar induló a döntőbe.

Olyan további hírek vannak még mára, hogy:

  • Király Viktor asztmás, írja a Ripost;
  • Marton László, akit tavaly szexuális zaklatások sorával vádoltak meg, a Veszprémi Színházban újra rendezhet, írja a Blikk;
  • egy Zsófi nevű nő nyerte meg pénteken a Konyhafőnök című műsort, a Fókusz számára készítettek vele interjút;
  • a TV2-nél pedig arról a mozzanatról nézhet meg videót, amikor Tóth Andinak a Nagy Duettben leszakadt a szoknyája (nyugi, egy body volt alatta).

Ez volt a kedd reggeli hírösszefoglalónk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Magyar zászlókkal érkezett az AWS Lisszabonba

Tóth Andi pedig megijedt, amikor elvesztette a szoknyáját a Nagy Duettben és egyéb hírek, kávé mellé.

5 · May 08, 2018 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments