Szokásunk önnek olyan lapozgatókat bemutatni, amelyen hírességek közlekednek az utcán, adott esetben gyerekkel, gyerek nélkül mackóban, csinosan, menőn, emberarccalterhesen, balhé közben, akárhogy és bárhogy. Az efféle képek elkészültében nagy szerepet játszanak a paparazzók, akiknek pontosan az a munkájuk, hogy tökéletesen megörökítsék ezeket a nem mindennapi (dehogyisnem mindennapi) pillanatokat.

Gondolná az ember, hogy legtöbbször bokorba bújva, suttyomban tevékenykednek, de most rá kell döbbentenünk, hogy az esetek többségében ez baromira nem így van. Persze, a lesifotósok jórészt a pofátlanságukról híresek, de erről mi, átlagemberek maximum csak hírből értesülhetünk. Most azonban, Ben Afflecknek hála, végre láthatjuk a másik oldalt is, és végre tényleg megérthetünk minden sztárt, akik az égig rugdalnák fel azokat a fotósokat, akik minden egyes lépésüket dokumentálják, ha kell, ha nem. Ezt maga a színész sem nagyon tudja befogadni, és joggal lamentál az instájára feltöltött videó mellett, hogy 

még mindig nem értem, mi az elképesztően hírértékű abban, ha egy középkorú férfi templomba viszi a gyerekeit. 

Nos, az, ha a középkorú férfi éppenséggel Ben Affleck. A videó mindenesetre elég szórakoztató, de valahol azért mélyen elgondolkodtató is.

Still not sure what is urgently newsworthy about a middle aged man taking his kids to church

Ben Affleck (@benaffleck) által megosztott bejegyzés,