Irina Shayk ma bugyi és melltartó nélkül vonulászott végig a vörösszőnyegen Cannes-ban (persze ruha ettől függetlenül még volt rajta). Ez igencsak kellemes élmény a rá szegeződő tekinteteknek, az orosz modell ugyanis szuper genetikával rendelkezik, aki mindig elképesztően gyönyörű, ráadásul a testén semmi, még a terhesség és a szülés sem hagyott nyomot egy percig sem. 

Tehát összefoglalva: Irina Shayk bájos arcú, szép, tökéletes alakú, dekoratív, aki gond nélkül és bármikor megengedheti magának, hogy ne húzzon fehérneműt egy világraszóló eseményre. Akárhogy is, ezek a kijelentések szép lassan axiómává válnak, szóval nem árt némi plusszal is szolgálnunk. Jelen esetben a plusz egy igen meglepő fordulat, jelesül az, hogy 

IRINA SHAYK PONTOSAN TUDJA MAGÁRÓL, HOGY NEM IS MAGÁTÓL OLYAN ÁLOMSZÉP.

Legalábbis ezt állítja. Az Instagramra töltött fel egy képet a cannes-i megjelenéséről, amelyhez kolléganője, Chrissy Teigen modell is kommentelt egyet, amelyben arról biztosította Shaykot, hogy ő volt, van és lesz 

a leggyönyörűbb nő a világon.

Irina Shayk válaszából azonban kiderül, hogy erről pont ő nincs maradéktalanul meggyőződve. Szerinte ugyanis nem nagy szám így kinézni hajhosszabbítás, egy tonna make-up és egyéb mesterséges cicoma után. 

Látnál csak reggel 6-kor...

- világított rá a modell önnön randaságára, így biztosítva mindenkit arról, hogy ő bizony valójában egy barlangi troll. Hát, azért ezzel még mindig tudnánk vitatkozni.