Először is nagy örömmel jelentjük be, hogy Viszlát nyár című dalukkal az AWS is bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál lisszaboni döntőjébe. A 18 induló közül a magyar csapat a 10 legjobb közé került a csütörtöki, második elődöntőn. 

Na de mi van Pápai Jociékkal?

Pápai Joci a Best magazinnak adott interjút, amelyből a következő dolgok derültek ki:

  • az elmúlt évben rengeteget dolgozott, és lassan a népszerűségét is megtanulta kezelni,
  • kislánya, Hanna, szeptembertől nyolcadikba megy, és a szülei azt szeretnék, ha egy szép napon logopédus válna belőle,
  • villanyoltás után próbálnak időt szakítani egymásra a feleségével, Anitával, de mivel a lassan iskolás korú fiuk az anyja mellett tud csak elaludni, ezért az éjszakákat külön hálószobában töltik. 

Harcolunk a feleségemmel, hogy visszakapjuk a régi életünket. Még nem nyertünk, de nem adjuk fel. Így talán lesz pár hónapunk, amikor újra egyszerre alhatunk el

- nyilatkozta a zenész. 

Haladjunk tovább, és ellenőrizzük, mit írnak még a lapok! 

  • A Bikucsunáj című műremeket évekkel ezelőtt (2010-ben) előadó Megasztár-jelölt, bizonyos Szarka Lászlót életét firtatta a Bors. A férfitól megtudták, hogy amióta magyar számokat is szeretett volna énekelni, valahogy alábbhagytak a férfi fellépései, de a menedzserével is összeveszett. Azóta gyári munkásként dolgozik, és egyedülálló. 
  • Az Így edz Isztambulban Csősz Bogi című Blikk cikkből kiderül, hogy a luxusfeleség le tudja fotózni az arcát közelről, egy lovardában. Az edzés mikéntjére ettől még nem kapunk választ, de van egy látványos szelfink, ami mindig jól jön. 
  • Az énekesnő szerint elég ciki, de a hamutartó volt Szűcs Judith lányának az első szava, idézi fel a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor egyik jelenetét a Bors