Az már önmagában is hatalmas bréking lenne, hogy Vajna Tímea nem jutott el A-pontból B-pontba, de úgy, hogy még életveszélyes helyzetbe is került közben, az már tényleg elhallgathatatlan. 

Az Instájára feltöltött fotón jól látható, amint az üzletasszony egy magánrepülőgép előtt szűkölve-remegve pózol, kifejezve fájdalmát, hogy a gép, amelyen utazott (és pezsgőzött), sajnálatos módon meghibásodott. Ennek ugyanis következményei lettek, súlyosak: a pilótának vissza kellett fordulnia az indulás helyszínére, ezért nem a tervek szerint jutottak el a ... hova is? 

#cannes #france #franciacsok #takeoff vissza kellett fordulni műszaki hiba miatt.. megúsztuk..

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Az tuti, hogy teletűzdelte a fotót hashtag-ekkel (#cannes #france #franciacsok #takeoff), amivel nem megyünk túl sokra, hiszen ezekből csupán annyit lehet leszűrni, hogy az élethelyzetnek köze van a Cannes-i Filmfesztiválhoz (ahova egyébként rendszeresen jár, és milyen jól teszi).

Közelebbi információval azonban nemigen szolgál, így nem derül ki, hogy Cannes-ból tartott volna valamerre, vagy valamerről tartott Cannes-ba (felről le vagy leről fel), de még azt is titok övezi, hogy mitől hibásodott meg a gép és mennyire. Sok a megválaszolatlan, kínzó kérdés, mindenesetre a lényeg akkor is csak az, hogy túlélte, épségben van, nincs semmi baj, és még Vajna Tímea is megúszta. Szóval nyugodjon meg, már nincs itt semmi látnivaló.