Ezen a héten a heti trendben kivételesen egy szó sem lesz ruhákról meg öltözködésről, mert most kizárólag a hajra koncentrálunk. Egyre gyakrabban jön szembe ugyanis egy TK Wonder Quann nevű modell, akinek annyira nagy a haja, hogy az tényleg egy csoda. Úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy az ő tiszteletére készítsünk egy összeállítást igazán nagy hajú celebekből, ez kapcsolja össze a címben említett hírességeket. Nézzük őket!

TK Wonder Quann

Ez a lány egy remek példa arra, hogy ha a természet megáldott minket valami különlegessel, akkor ne rejtegessük, ne próbáljuk a társadalom által előírt határok közé szorítani, hanem ünnepeljük és mutassuk meg a világnak. TK Wonder Quann frizuráját nem kell sokáig magyarázni: van ez a hatalmas haja, ő pedig szabadjára engedi és hagyja, hogy nőjön. És ez annyira egyéni megjelenést kölcsönöz neki, hogy szinte irreleváns, hogy milyen ruhákban jár. Több képet is megnézhet róla a fotóösszeállításban!

Jess Glynne

TK Wonder Quann nem egy túlságosan ismert személy, és most ön lehet, hogy azt gondolja, hogy erről a Jess Glynne-ről sem hallott soha. Valószínűleg téved azonban, mert ő az az énekesnő, aki a Clean Bandittől a Rather Be című gigaslágert énekli, szóval ha mást nem, ezt a dalát mindenképpen ismeri. Na és azt tudta, hogy Jess Glynne is hatalmas mennyiségű hajjal rendelkezik, még ha méretben szerényebb is egy kicsit TK Wonder Quann sérójnál? Nagy és göndör és vörös, bár a fotóösszeállításban meg lehet nézni kivilágosított hajjal is.

Solange Knowles

Solange Knowles szegény biztos rosszul viseli, hogy nem ír róla soha senki anélkül, hogy meg ne említené, hogy ő Beyoncé húga. De amíg Beyoncét elsősorban kivasalt és minimalizált volumenű hajjal szoktuk látni, addig Solange idetartozik ebbe a cikkbe, mert szereti úgy viselni a frizuráját, hogy az ne rejtse, hanem kiemelje afroamerikai származását.

Amal Clooney

George Clooney neje a fenti képen szinte felismerhetetlen. Ez azért van, mert ez Halloweenkor volt, és Amal Clooney a hétköznapokban nem így szokta hordani a haját, mégiscsak egy nemzetközi joggal foglalkozó ügyvédnőről van szó. De Amal Clooney fantasztikus mennyiségű haja akkor is lenyűgöző tud lenni, amikor egyenesre és úgymond rendezettre meg van csinálva és le van lapítva.

Opitz Barbara

Opitz Barbara 2016-ban nyerte meg az X-faktort, és ezzel egycsapásra ő lett a legnagyobb hajú magyar híresség. Ha az ember túl sokat nézi a folyton kivasalt hajú, egyenes vagy maximum hullámos tincseket viselő celebnőket, kifejezetten üdítő hatású egy ilyen fiatal lány (18 éves) ekkora, göndör hajkoronával. Sokfélék vagyunk, sokféle a hajunk is, tök jó látni Opitz Barbarát, hogy elüt a többségtől!

Soma

Kié a legszuperebb hajkorona?

De a női göndör haj első magyarországi nagykövete természetesen Soma volt, aki pont akkor kezdett híressé válni a '80-as évek végén, amikor a nagy haj éppen kezdett kimenni a divatból.

Persze Soma haját nem a divat tette göndörré, hanem a természet, ugyan kipróbálta ő is kiegyenesíttetve, de azért az évtizedek során kifejezetten a nagy, göndör hajjal együtt rögzült az emberek fejében.

A heti trendben mindig hat személyt mutatunk, és a végén mindig lehet közülük kedvencet választani. Ez most sincs másként, ezért kérjük önt, szavazzon arra, akinek ön szerint a legjobb a haja!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ami közös Opitz Barbarában, Beyoncé húgában és Amal Clooney-ban

A legnagyobb hajú hírességeket szedtük össze ebben a heti trendben. Ezúttal a méret a lényeg.

4 · May 13, 2018 12:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments