Ma volt már egy hír arról, hogy rajongók mennyire lehetetlenül tudnak viselkedni imádatuk tárgyának jelenlétében. Erre most a HuffingtonPostnál találunk egy olyan sztorit, ami valószínűleg adja megint a lovat az őrültségekre hajlamos rajongók alá, íme ugyanis egy 12 éves kislány, aki azért kampányolt, hogy énekelhessen Pink koncertjén, és basszus összejött neki.

Persze ehhez az is kellett, hogy a kislányról már az elején egyértelmű legyen, hogy nem egy potenciálisan segítségre szoruló őrültről van szó, hanem egy extrém módon tehetséges énekesről. Victoria Anthonynak hívják, 12 éves, kanadai, és az alábbi videót osztotta meg saját magáról, kérve mindenkit, hogy ossza meg minél többször, hogy a hashtag annyira híres legyen, hogy Pink is halljon róla.

A fenti videó annyira meggyőzőnek bizonyult, hogy hamarosan a sajtó is felkapta, és azon keresztül eljutott Pinkhez is, akinek május 12-én volt a koncertje Vancouverben. Az előadás közben Pink odament a kislányhoz, és megkérdezte tőle, hogy ő-e az a lány, aki benne volt a hírekben. Victoria Anthony mondta, hogy igen, és hamarosan énekelni is kezdett a stadionnyi közönségnek. Alább egy remek videót lehet megnézni a jelenetről, az elején függőleges felvétellel kezdődik, de senki ne ijedjen meg, nem végig függőleges!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy 12 éves kislány kampányolt, hogy Pink koncertjén énekelhessen. Összejött

Segített a kampányban, hogy a kislánynak elképesztő hangja van, Pink is jó nagyot nézett.

137 · May 15, 2018 01:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments