tolvai

Tolvai Reni beszólt A Dal zsűrijének az Eurovízió eredményének ismeretében

2018.05.15. 08:02

Így nézett ki Tolvai Renáta még a télen A Dal című műsorban, ahol a tét ugye az Eurovízióra való kijutás volt.

Koszonjuk mindenkinek 🙏🏼❤️ #crackmycode

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

Most a hétvégén megvolt a nemzetközi dalfesztivál, és amint azt már márciusban megírtuk, valóban az izraeli énekesnő nyert. Az ő győzelmével kapcsolatban Tolvai Reni ezt írta az Instagramra könnyezve nevető szmájlik kíséretében:

Minden olyan dolog, amiért engem leszóltak A Dalban, az benne van a győztes produkcióban

A Blikknél részletesebben is lehet olvasni arról, hogy Tolvaitól a Crack My Code mennyiben hasonlít az eurovíziógyőztes Toy című dalra:

A Toy felépítése nagyon trendi, nem veszi túl komolyan magát, a jelmez is hasonló, és a fura hangok is egyedivé teszik. Velem kapcsolatban ez mind kritika volt, most azonban beigazolódott, hogy csak tudom, mi kell a világnak

Emellé még a következő híreket ajánljuk mindenki figyelmébe.

  • Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című műsorban Afrikába látogatott, és amikor meglátta az ottani gyermekek helyzetét, azt mondta, hogy most már érti, Angelina Jolie miért fogadott közülük örökbe. „Ahogy ott ültem, én is elgondolkodtam azon, hogy szívesen örökbe fogadnék egy helyi árvát” – mesélte a színésznő a Bors szerint.
  • Tök jó interjú van a HVG.hu-n Nemere István íróval, aki már 700 regényt megírt, de azt mondja, három válása után nem sok pénze maradt, ráadásul a nyugdíja csak 37 ezer forint.
  • És ha önnek elfogyott a kávéja, esetleg hallgassa meg, hogyan köszönti Lakatos Márk az USA-ból ideiglenesen hazalátogató Oroszlán Szonját az RTL Reggeliben.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tolvai Reni beszólt A Dal zsűrijének az Eurovízió eredményének ismeretében

Amiért őt kiejtették a válogatón, pont azzal nyert az izraeli énekesnő szombaton. Itt a mai lapszemle, kávézzon, olvasson!

23 · May 15, 2018 08:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments