Amy Schumert ugyan senki nem kérdezte A NAGY ROYA WEDDING ügyében, de mondhatni rátapintott a lényegre, fején találta a szöget a mostani megmondásával. 

2018 május 19.,  a nagy nap, Meghan Markle és Harry herceg házasságkötésének napja, ami csak róluk szól. Elvileg. A gyakorlatban meg ez úgy néz ki, hogy róluk meg arról a 600 meghívott vendégről, akik ott lesznek a Szent György kápolnában, amikor kimondják az igent, illetve arról a  plusz 2600 emberről is, akik a Windsor kastély környékén fognak "szurkolni" a frigyre lépéshez. És Amy Schumer pont erre világított rá.

Szegény lány. A Te esküvőd, mindenki ezt mondja, hogy ez a Te napod, a Te Nagy Napod. Ő meg azt mondhatja erre, hogy nem, nem az övé.

Ott lesz egy csomó külföldi méltóság, akivel kötelezően találkoznia és jópofiznia kell. Óriási teher lehet számára. De most tényleg, el lehet képzelni ennél rosszabb esküvőt?

Biztos szívás lesz. Meghan középsulis barátnői bezzeg biztos nem lesznek ott. Az egész olyan lesz, mint egy parádé, egy Westminsteri Kutya Show.

- mondta Schumer, akinek a saját kis esküvője például tök titkos volt.

(Perez Hilton)