Hugh Grant egész életében olyan határozottan képviselte az agglegény létformát, hogy még az is meglepetésszámba ment, ha véletlenül együtt mutatkozott gyermekei anyjával. De ahogy George Clooney-nál, aki hosszú évek házasságellenes magatartása után mégis elvette Amal Clooneyt, úgy Hugh Grantnél is titokban reménykedni lehetett abban, hogy egyszer mégis beadja a derekát. 

Nos, úgy fest, a brit színész végre, 57 évesen tényleg megnősül. 

A hírt a londoni Notting Hillhez közeli Chelsea Old Town Hall hirdette ki, ami az angol szokások alapján azt jelenti, hogy a színész és 39 éves svéd származású barátnője, Anna Eberstein televíziós producer három héten belül egybekelnek. 

A kapcsolatuk mondjuk nem ettől fog megszilárdulni, hiszen két közös gyerekük van, de már a harmadik is megfogant. Sok mindenen mentek már keresztül egyébként, például azon, hogy Grant éveken át nem tudott dönteni Eberstein és egy kínai étterem recepciósa, bizonyos Hong között, és akivel éppen volt, annak gyorsan nemzett egy-egy utódot. Így van a színésznek már négy (mindjárt öt) gyereke, de végre valahára egy felesége is lesz. Ha a következő három héten belül nem pánikol be mégis. 

(Local)