Harvey Weinstein neve lassan teljesen összemosódik a szexuális zaklatásokkal, ami nem véletlen, hiszen lassan több olyan hollywoodi színésznő él az Egyesült Államokban, akivel szemben megengedhetetlenül viselkedett, mint olyan, akivel nem. 

Gwyneth Paltrow Howard Stern műsorában osztotta meg a nyilvánossággal, hogy ő sem úszta meg a dolgot. Elmondta, hogy évekkel ezelőtt egy fontos megbeszélést folytatott volna Harvey Weinsteinnel a férfi hotelszobájában, ha a producer nem kezdte volna indokolatlanul fogdosni őt. Az eset sokkolta a színésznőt, ezért amint kiszabadult a helyzetből, elmondta a történteket akkori pasijának, Brad Pittnek. 

A színész nem hagyta annyiban a dolgot, és a Hamlet című Broadway-előadás nyitóestjén nekiesett Weinseinnek, és mintha csak tiszta erőből nekilökte volna a falnak, azt mondta neki, hogy

ha még egyszer ilyet művelsz, kinyírlak. 

Kihasználta a hatalmát és a hírnevét, csakhogy engem, akinek se hatalma, se hírneve nem volt akkoriban, megvédjen. Csodálatos volt. Ő a legjobb” - emlékezett vissza Gwyneth Paltrow. 

Ha szeretné meghallgatni a teljes felvételt, megteheti:  

(Just Jared)