Woody Allen és Mia Farrow fia, Moses egy május 23-ai blogbejegyzésben próbálta meg tisztázni a Woody Allennel kapcsolatban évekkel ezelőtt felmerült vádakat, amelyek szerint a rendező megerőszakolta saját nevelt lányát, az akkor mindössze hétéves Dylan Farrow-t.

A fotósként is tevékenykedő negyven éves családterapeuta azt állítja, minden, amit valaha az apjáról terjesztettek, nettó hazugság, és ahelyett, hogy az emberek a tények ismerete nélkül köpködnének rá, jó lenne inkább, ha az anyjával foglalkoznának. 

Mia Farrow ugyanis, állítja Moses, kifejezetten bántalmazó anya volt, aki terrorban tartotta 14 (4 saját, 10 örökbe fogadott) gyerekét.

Tanúja voltam, amikor a vak vagy egyéb testi fogyatékosságban szenvedő testvéreimet levonszolta a lépcsőn, hogy bezárja őket a hálóba vagy a fürdőszobába

- emlékezett vissza, majd hozzátette: 

amikor Soon-Yi (Woody Allen fogadott lánya, egyben a jelenlegi felesége - a szerk.) még fiatal volt, Mia egy nagy porcelándíszt vágott a fejéhez. Szerencsére nem találta el, de a szilánkok belefúródtak a lábába. Évekkel később megverte őt egy telefonkagylóval. 

Moses Farrow azt mondja, nem érdekli sem a nyilvánosság, sem a hírnév, csak már egyszerűen képtelen volt magában tartani az igazságot. Bejegyzésével véget akar vetni annak, hogy az apját olyan bűnnel vádolják, amelyet soha nem követett el. 

Egyszer azt mondtad, a gyűlölködés nem egészséges. Ehhez képest ebben élünk még 26 évvel később is. Tudom, hogy ezek után az lesz a következő lépésed, hogy lejáratókampányt indítasz ellenem, de nem érdekel. Ez egy olyan teher, amellyel hajlandó leszek megküzdeni

- üzent anyjának a levében. Dylan Farrow (az állítólagosan megerőszakolt testvér) szerint anyjuk támogató jellem volt, és Moses az, aki nem normális. Mia Farrow pedig némi személyeskedés után arra jutott, hogy Moses az egészet csak kitalálta, és valószínűleg ezzel akar bevágódni az apjánál.