Üdvözöljük ezen a borongós péntek reggelen, napsütés ugyan egy szikra sincs, de bulvárhírek vannak, mi pedig ezekkel tudunk most szolgálni. Lássuk is, miről írnak a lapok!

Blikk arról, hogy VV Soma munkanélküli lett, de mázli, hogy még megvannak a ValóVilágban nyert milliói. A valóságshow-szereplő egy ideig castingosként dolgozott az RTL-nél, először a Survivorben majd az Anikó-showban. Ez utóbbi azonban annyira nem ment jól neki, hogy végül közös megegyezéssel távozott, azóta pedig nincs munkája, ami elég rosszul érinti.

Nincs sok kiadásom, de nem akarok ingyenélő lenni. Bízom benne, ha elindul a következő ValóVilág, kapok lehetőséget, bármilyen munkát vállalnék. (...) Szükségem lenne a pénzre, mert dolgozom egy saját netes napi sorozaton, amire napi szponzorokat keresek, de lehet, hogy saját zsebből kell állnom a kiadásokat

- magyarázta a milliomos munkanélküli.

De, mi hír van még?

  • Szintén a Blikk számolt be arról, hogy három hónappal meghosszabbították Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának előzetes letartóztatását.
  • Eközben a Bors Peller Mariann műsora kapcsán, Király Linda pajzsmirigy problémáiról és súlyingadozásairól ír.
  • A végére pedig álljon itt egy igazi örömhír: Kasza Tibi és felesége, Manker, szülők lesznek. A pár természetesen ezt a hírt is a Facebookon jelentette be, egy videóval, amit itt is megnézhet:
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Soma munkanélküli lett, de a milliói még megvannak - hírek eső mellé

„Bármilyen munkát vállalnék” - mondja az egykori ValóVilág győztes.

17 · May 25, 2018 07:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments