Donald Trump lánya első ránézésre egy teljesen ártatlan dolgot osztott meg gyereknapon a Twitterén: kirakott egy fotót, amin a fiát ölelgeti.

Mi ebben a durva? Miért kellett ezért szétcincálni Ivanka Trumpot?

A posztolt fotó azért osztotta meg ennyire a netezőket, mert az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámhivatala elkezdte szétszakítani a bevándorló gyerekeket a szüleiktől. Nagyjából 1500 esetről van szó, amiben szülők konkrétan így veszítették el gyereküket. Ezt a rendeletet Trump hozta, aki meg most a Demokratákat hibáztatja, de a lényegen nem változtat, hogy a kommentelők per pillanat a lányán, Ivanka Trumpon vezették le a feszültséget.

Patton Oswalt gúnyosan jegyezte meg, hogy 

Ugye, hogy tényleg az a legjobb dolog a világon, hogy átölelheted a gyermekedet? Hogy pontosan tudod, hogy hol van, biztonságban a kezeid között? Ugye, Ivanka? Ugye?

Mások is ezzel jöttek, hogy akkor képzelje el, ha milyen lenne, ha a kezei közül vinnék el a gyerekét egy ismeretlen helyre. Illetve a dolog másik oldalát is megmutatták páran, hogy kár, hogy egyes gyerekek nem ölelhetik át az édesanyjukat. Valaki szerint egyenesen kegyetlenség volt ennek a fotónak az időzítése.

(dailydot)

Ne maradjon le semmiről!