A világ, mely gyermekek nélkül üres lenne... Egy világ, amiben a nő egyszer csak anya lesz és minden megváltozik... Ebben a világban a legcsodálatosabb élni, hisz egy gyermek születése varázslatos és az út további része is, melyet együtt járunk... Isten hozott ebben a csodavilágban kisfiam

- írta a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című álrealityje óta már csak Luxus Dalmaként emlegetett Smaltig Dalma az Instáján, amiből kiderült, hogy megszületett második gyereke, egy kisfiú. A babáról készült képet ezen a linken tekintheti meg.

Smaltig, amikor épp nem valóságshowban szerepel, akkor gyerekruhákat tervez, továbbá tíz éve van együtt a férjével, akitől már egy kislánya is született. 

Nézzük, mit írnak még a lapok! 

  • A Bors mindenféle szakértők bevonásával azon spekulál, hogy vajon mióta szerelmes Hosszú Katinkába edzőtársa, Dudás Dániel. A cikk végére arra jutnak, hogy alighanem régóta, és az úszó csak a házaspár párkapcsolati válságára várt, hogy a szerelme végre kibontakozhassék.
  • Szabó Ádám nem féltékenykedik, amiért mindenki rá van kattanva a barátnőjére, Tóth Andira. Szerinte a lánnyal bármelyik férfi el tudná képzelni magát. (Bors)
  • Havas Henrik egyelőre felhagyott a tévézéssel, mert nincs olyan csatorna, ahol szívesen dolgozna. A 28. könyvén dolgozik, és nincsenek anyagi gondjai. (Blikk)
  • Tatár Csilla ősztől (másfél év után) visszatérhet a képernyőre, a Blikk sejtései szerint a Duna TV-re. 
  • Hivatalosan is véget ért Kovács Patrícia és Gusztos Péter házassága. (Bors)
  • Ez durva: cserbenhagyásos baleset szenvedett Marsi Anikó-címmel írta meg a Blikk, hogy Marsi Anikó kocsijának nekiment egy szabálytalankodó autó, aztán elhajtott. A balesetben egyébként senki sem sérült meg, a műsorvezetőnő a kollégáinak is csak azért mesélte el az esetet, mert elkésett a munkahelyéről.