Pintér Tibort a Nemzeti Lovasszínházból vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből lehet ismerni, de emlékezetes az is, hogy a negyvenen túli színész szívesen beszél arról, hogy jelenlegi barátnője most érettségizik. A lány, Rubos Friderika táncos és szépségversenyző, és az Instagramra posztolt most egy videót, amiből úgy tűnik, hogy nem könnyű neki feldolgozni a hírnév bizonyos vonatkozásait. Különösen egy Facebook-csoportot, aminek a neve Napi Frida, és ahol 15 személy tárgyalja ki a lány életét. A videós kirohanás trágár szavakat is tartalmaz, amiért Rubos a posztban elnézést is kér:

Nap mint nap az én életemet rizsázzák és mesélik. Ami történik a Facebookomon, ők azt megbeszélik, átszínezik, vagy ha mondjuk ír rólunk egy-egy újság, akkor azt is kommentálják minden szó nélkül és teli rosszindulattal. Annyira jókat nevetek, hogy az már szinte hihetetlen. Ilyenkor nem tudok rájönni, hogy ennyire unatkoznak az emberek vagy ennyire irigyek. Én örülnék, ha ennyi kibaszott időm lenne erre. […] Köszönöm szépen ennek a kibaszott 15 embernek, hogy az életemmel foglalkoznak, és nekem ez rohadtul jól esik, mert ez azt jelenti, hogy kibaszott híres vagyok, nem?

Mi se értjük, hogy a minden szó nélkül fordulat mit keres abban a mondatban, mindenesetre a posztot teljes egészében itt tudja elolvasni-megnézni, hála a Blikknek, hogy kiszúrták! Még egy kétmondatos kopipészt a Rubos által hagyott szöveges kommentből:

Most már muszály megszólalnom de ez ,amit már csináltok gyomorforgató és undorító Ti beszeltek rólam ti , akik ugyan azokat a baromságokat végig csinálták vagytok páran ,akik felnőtt emberek vagytok családos anyukák! Ennyi dolgotok van ,hogy az Èn szaros életemmel foglalkoztok!

Ehhez még azt tudjuk hozzátenni, hogy...

  • Balázs Andrea és Horváth Tamás nyerték a Nagy Duettet. Balázs Andrea úgy ismertebb, hogy Balázs Andi, úgy meg még ismertebb, hogy Kasszás Erzsi.
  • A Blikk közöl egy összesítést arról, hogy az Artisjus szerint a magyar popelőadók mennyi jogdíjat kaptak számaik 2017-es rádiós játszásai után. Hála a GDPR-nek, az egész név nélkül van, szóval annál konkrétabb adat nem derül ki, mint hogy 28 szerző kapott 12 millió forint feletti jogdíjat 2017-re.
  • A Bors pedig úgy tudja, hogy a TV2 csoport zenei csatornáján, a Zenebutikon lesz majd megy mulatós reality, ami három előadó, Lagzi Lajcsi, Nótár Mary és Jolly életét követi majd.

Szép hetet kívánunk mindenkinek!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Tibor barátnője beszólt a kommentelőknek

„Ez azt jelenti, hogy kibaszott híres vagyok, nem?” – mondja Rubos Friderika táncos-szépségversenyző, plusz a Nagy Duett győztesei és más hírek.

27 · Jun 04, 2018 07:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments