GettyImages-162637936

Janet Jackson ráhívta a rendőrséget a volt férjére

2018.06.04. 14:51

Először is hadd foglaljuk össze a fontos előzményeket. Janet Jackson 2010-ben ismerkedett meg Wissam Al Mana katari üzletemberrel. 2012-ben házasodtak össze, 2013-ban készült róluk a fenti mosolygós kép, az első gyerekük, Eissa Al Mana pedig 2017. legelején született meg. A baba most másfél éves, de a szülei pár hónappal a gyerek születése után elváltak. Az énekesnő későbbi nyilatkozataiból úgy tűnik, hogy ennek a házasságnak elég csúnyán lett vége.

A két szülő között továbbra is elég feszült lehet a viszony, a People ugyanis azt írja, hogy a szombaton Janet Jackson ráhívta a rendőröket a volt férjére akkor, amikor másfél éves kisfiuk a férfinál volt láthatáson. Wissam Al Mana éppen a Nobu hotelben időzött ekkortájt Malibuban, és azt az Entertainment Tonight írta meg először, hogy a babát kísérő babysitter annyira megijedt Al Mana viselkedésétől, hogy bezárkózott a fürdőszobába és onnan hívta fel Jacksont.

Arról nem derült ki semmi közelebbi, hogy a férfi mivel hozta rá a szívbajt a babysitterre, a babysitter pedig Jacksonra, csak az biztos, hogy az énekesnő ekkor értesítette a rendőröket, akik kimentek, de mindent rendben találtak, ezért intézkedés foganatosítása nélkül távoztak.