A Nők lapja keddi számát idézi a Bors, amikor azt írja, hogy az MTVA műsorvezetőnője, Novodomszky Éva

másfél éve külön él két gyermekének édesapjától, Salvo Sgoritól.

A Bors állítja, hogy két évvel ezelőtt egy olvasójuk olyan fotókat küldött nekik a férfiról, amelyeken az egy ismeretlen nőnek udvarol. Büszkén vállalják továbbá, hogy miután a fotókat Novodomszky orra alá dörgölték, őt annyira sokkolta a dolog, hogy végül a cikk sem íródott meg. 

Noha a lap a műsorvezetőnő és férje közötti konfliktusok gyökerében kizárólag a megcsalást látja, és a férjet csapodárnak jellemzi, egyelőre ezt egyik fél sem erősítette meg. Sőt, Novodomszky Éva diplomatikusan, de tisztán nyilatkozott a Nők lapjának, ami bőven elég lehet ahhoz, hogy tudjuk, szakítottak, és nincs tovább. 

Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, és a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz idő­szaknak vége

Hozzátette továbbá, hogy válófélben vannak, noha a papírokat egyelőre nem adták be.

Novodomszky Éva 2003-ban, Olaszországban ment feleségül szicíliai szerelméhez, aki kapcsolatuk érdekében Magyarországra költözött. 2004-ben megszületett első fiuk, Christiano, 2010-ben pedig Marco. Egy darabig még egy kislányt is szerettek volna.