4

Novodomszky Éva másfél éve külön él a férjétől

2018.06.06. 09:03

A Nők lapja keddi számát idézi a Bors, amikor azt írja, hogy az MTVA műsorvezetőnője, Novodomszky Éva

másfél éve külön él két gyermekének édesapjától, Salvo Sgoritól.

A Bors állítja, hogy két évvel ezelőtt egy olvasójuk olyan fotókat küldött nekik a férfiról, amelyeken az egy ismeretlen nőnek udvarol. Büszkén vállalják továbbá, hogy miután a fotókat Novodomszky orra alá dörgölték, őt annyira sokkolta a dolog, hogy végül a cikk sem íródott meg. 

Noha a lap a műsorvezetőnő és férje közötti konfliktusok gyökerében kizárólag a megcsalást látja, és a férjet csapodárnak jellemzi, egyelőre ezt egyik fél sem erősítette meg. Sőt, Novodomszky Éva diplomatikusan, de tisztán nyilatkozott a Nők lapjának, ami bőven elég lehet ahhoz, hogy tudjuk, szakítottak, és nincs tovább. 

3

Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, és a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz idő­szaknak vége

Hozzátette továbbá, hogy válófélben vannak, noha a papírokat egyelőre nem adták be.

Novodomszky Éva 2003-ban, Olaszországban ment feleségül szicíliai szerelméhez, aki kapcsolatuk érdekében Magyarországra költözött. 2004-ben megszületett első fiuk, Christiano, 2010-ben pedig Marco. Egy darabig még egy kislányt is szerettek volna.

15%
3490 Ft
2967 Ft
15%
3999 Ft
3400 Ft