Jada Pinkett Smith Facebookon futó videósorozatának a legfrissebb részében a lányával, Willow-val, az anyjával és a lánya barátnőjével beszélgetett a szexualitásról, ezen beül is főleg a saját élményeiről. Így pedig elég érdekes dolgok derültek ki például a maszturbálási szokásairól.

Will Smith felesége a beszélgetés során többek között arról mesélt, hogy már tízéves kora előtt tisztában volt azzal, mi az önkielégítés.

A nagymamám beszélt nekem az önkielégítésről, mert azt akarta, hogy megtanuljam, hogy a gyönyört magamtól kapom. Nem akarta azt, hogy ha összejövök egy pasival és élvezek vele, akkor az örömöt a férfinek tulajdonítsam. 9 éves voltam, mikor ezt megtanította nekem

- mondta a színésznő, aki később arra is kitért, hogy ezt a tanácsot végül annyira megfogadta, hogy volt idő, mikor kicsit túlzásba is esett önmaga kényeztetésével. Akkor, mikor huszonévesen elkezdett szexjátékokat használni.

Gyakran többszörös orgazmust okoztam magamnak és eléggé rákattantam erre. Abban az időben még kísérleteztem és éppen távol tartottam magam a férfiaktól. De azt hiszem kicsit tényleg elszaladt velem a ló és ráfüggtem. Éppen ezért egy nap azt mondtam magamnak: elég! Napi ötször élvezel el!

Jada Pinkett Smith egyébként kifejezetten azért indított a Red Table Talk című sorozatát, hogy nyilvánosságot adjon olyan témáknak, amikről az emberek gyakran hallgatnak, nem mernek beszélni. Egy korábbi műsorban Willow mondta el az anyjának, hogy gyerekként vagdosta magát, egy másik epizódban pedig  Jada Pinkett Smith beszélt őszintén arról, hogy hajhullása miatt kénytelen szinte mindig turbánt vagy parókát viselni.