Liptai Claudia annyira nagyon titkolta az esküvője részleteit, hogy lehetett rá számítani, hogy valahol mégis be fog számolni róla. Így is történt, a műsorvezető a Story magazinnal 10 oldalban osztotta meg, hogy milyen volt a nagy nap, ami az utolsó pillanatban úgy tűnt, hogy elmarad.

A pánikot az okozta, hogy az esküvőnek helyszín adó tanyán hatalmas vihar volt, az utak szinte járhatatlanok voltak, Liptaiék faházába pedig  villám csapott.

Nem tagadom, zokogni kezdtem. Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt minden reggel, hogy még az is felmerült, le kell, hogy mondjunk mindent. (...) Komolyan elkezdtem végiggondolni, hogyan lehet kiértesíteni mindenkit, ha le kell mondanunk a lagzit.

- magyarázta a lapnak a műsorvezető, akit végül a párja nyugtatott meg és nem árulunk el nagy titkot: végül megtartották a lagzit, hisz minden jó ha a vége jó.

De hír van még csütörtök reggel?

  • Például az, hogy Ábrahám 'Berényi Claudia' Edit visszatér a Barátok köztbe, a sorozat húszéves születésnapja alkalmából. A színésznő erről a Blikknek mesélt és elmondta, egyelőre csak időszakosan tűnik fel, bár nem bánná ha újra gyakrabban szerepelhetne a sorozatban.
  • Eközben Gáspár Győző tűkön ülve várja Ricky Martin budapesti koncertjét és nagyon örülne annak, ha ő lehetne az előzenekar. A NAV-val hadilábon álló celeb a Blikknek mondta el, hogy akkora rajongója az énekesnek, hogy: mindig tudom, hogy éppen milyen cipői vannak, milyen ruhákat hord, mit szeret. Ha valakivel vitába kerülök, mindig azt mondom neki, ne szövegelj nekem, nem vagy te Ricky Martin.
  • ÉNB Alexa pedig a párkapcsolatáról mesélt a Story magazinnak. A fiatal nőnek ugyanis új pasija van, egy nála 26 évvel idősebb spirituális gyógyító, akivel kezdetben mester és tanítvány viszonyban voltak, ami végül szerelemmé fejlődött. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia az utolsó pillanatban le akarta mondani az esküvőjét - hírek lagzik mellé

Ezen kívül a reggeli lapszemlénkből értesülhet arról, hogy melyik régi szereplő tér vissza a Barátok köztbe és ÉNB Alexa párkapcsolatáról is szó lesz.

20 · Jun 14, 2018 08:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments