Igazán meglepő, szokatlan és furcsa hírekkel tudunk szolgálni ma reggel, kérjük, tartson velünk lapszemlénkben! 

Kezdjük is Kulcsár Edinával, akinél tavaly policisztás petefészek szindrómát diagnosztizáltak az orvosok, és előrevetítették, hogy emiatt rettentő nehezen fog tudni teherbe esni. Erre, mint tudjuk, rácáfolt, ugyanakkor a betegségének egyéb kellemetlen árnyoldalai is vannak: rendszeresen ciszták és daganatok fejlődnek ki a mellében, amelyek vagy felszívódnak maguktól, vagy műtéti beavatkozást igényelnek. 

Az év elején lett volna egy műtétem, ahol egy viszonylag egyszerű eljárással el tudták volna távolítani a daganatokat, de már tudtam, hogy várandós vagyok, ezért nem vállalkoztam rá. Évek óta együtt élek ezzel, szerencsére semmi gondom nincs, nem rosszindulatúak az elváltozások

- nyilatkozta az ex-szépségkirálynő a Borsnak, hozzátette továbbá, hogy egyetlen dolog fontos számára igazán, hogy 

a kis Medox Dominik egészséges legyen. 

Most pedig azok a hírek következnek, amelyek mellé tényleg szükségtelen volt kávét innunk ma reggel, címadásban ugyanis ma igazán erősek a bulvárlapok. 

  • Szabó Zsófi babaúszásra vitte kisfiát és férjét, eközben pedig készült egy aranyos családi kép is a medencében. A 24.hu témába vágó, Babaúszáshoz vetkőzött bikinire Szabó Zsófi című cikkében azt is megemlíti, hogy Szabó Zsófi „némi mellvillantáshoz előre is dőlt a családi mosolygós pózolás alatt”. Mi mondjuk úgy látjuk, hogy egyberészes fürdőruhában van, és nem villant, de inkább döntse el ön
  • Luxus Vivien megmutatta, hol házasodik majd össze két gyermeke apjával, Fecsóval. Megspóroljuk a kattintást: Nyírtasson, amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Kisvárdai járásban található. 
  • A Blikk Megtört a jég: kisfiával fotózták Kapócs Zsókát – fotó című cikkében azt elemzi, hogy Kapócs Zsóka sose mutatta meg eddig a babáját teljes valójában, csak a kezét és a fejét. De most, most, most végre MEGTÖRT A JÉG , és Kapócs Zsóka a baba lábát is megmutatta. 
  • A Blikk nem érti, miért szedte le a Story a Facebook-oldaláról Liptai Claudia esküvői videóját. Mi sem értjük. 
  • Ugyanők azt írják, hogy Cicciolina állítólag 22 millióval tartozik egy luxusingatlan miatt valakiknek, ezért zárolták az életjáradékát. Azt mondja, csalás áldozata, és nem érti, miért kellett elvenni tőle az egyetlen biztos jövedelmét. 
  • Nem találják a június 13-án elhalálozott Paudits Béla végrendeletét. (Blikk)