Vajna Tímea élőben jelentkezett be az Instagramon. Épp vezetett Malibuba, de mivel nagy volt a forgalom, így volt ideje egy gyors élő becsekkolásra. Az eset attól volt olyan egyedi, megismételhetetlen és unique, hogy lehetett kérdezni a mellette ülő Andy vajnától is. Persze volt egy két troll komment, ami nem került felolvasásra, például az, hogy hogy van a télapó, illetve az, hogy mennyiért adja a TV2-t, de voltak kedves kérdések is.

Mi lepett meg legjobban Timiben?

Így hangzott a kérdés, amit Vajnáné inkább úgy tett fel, hogy mi az, amit a leginkább szeret benne a férje. Mint kiderült: Andy Vajna Vajna Tímea lelkét szereti nagyon, illetve a szemét, hisz a szem a lélek tükre, ugye.

Ezt követően jött a nagy kérdés, hogy...

Mi van a babaprojekttel?

Erre Vajna Tímea sejtelmesen csak annyit mondott, hogy 

Elkezdtünk valamit Andyvel.

Ezt a rövid infót még megtoldotta egy annyival, hogy

 A babaprojekt nincs szüneteltetve, valamit elkezdtünk Andyvel.

Ezt a bizonyos valamit hamarosan bővebben is kifejti, hogy mi is az, így egyelőre megmarad a találgatás. A fenti információkon túl azt is tudni lehet, hogy Vajnáék egy amerikai kórházban jártak az elmúlt időszakban, sőt, valamilyen műtétet is megemlített már az Instagramon (igaz, azt nem tudni, hogy őt, Andyt, esetleg valaki más szorult orvosi beavatkozásra).

Mire készülhetnek? 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea: Nem álltunk le a babaprojekttel, de valamit elkezdtünk

Rejtélyes üzenetet osztott meg az üzletasszony.

58 · Jun 18, 2018 09:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments