Chrissy Teigen és John Legend második gyereke egy hónappal ezelőtt született meg, de a szülői teendők hálistennek egyiküket sem terhelik le annyira, hogy ne tudjanak kétpercenként szórakoztató tartalmat gyártani az Instagramra. Legutóbb a zenész posztolt egy váratlanul intim fotót, amelyen az látható, hogy a modell egy mellszívó segítségével épp lefeji a tejét. Tette ezt jókedvvel, a tőle megszokott módon. 

Május 20-án azonban Teigen ennél is messzebbre merészkedett, és megmutatta, miként fest maszkkal az arcán, vaginagőzölés közben. Jól hallotta. Ha ezt már nem tudja elképzelni, segítünk. 

face mask / heat pad / vagina steam no I don’t know if any of this works but it can’t hurt right? *vagina dissolves*

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

A fotó publikálását sok rajongó üdvözölte, egyesek azonban aggodalmukat fejezték ki a látottak miatt. Egy dr. Jennifer Gunter nevű rajongója például azt írta neki Twitteren, hogy ez a tevékenység kifejezetten káros az egészségre, semmire se jó, és nettó átverés az egész. Azt nem tudni, hogy Gunter doktornő jogász-e vagy orvos, ezért Teigen is visszakérdezett, hogy 

mi vagy te, egy kibaszott vaginadoktor??? 

Mire jött a válasz, hogy nem, ő A Kibaszott Vaginadoktor. Nem kell aggódni, az érintett rajongó és a modell nem rühellik egymást, tisztázták is ezt hamar. Sőt, Teigen később megköszönte neki, hogy ennyire aggódik a vaginája egészségi állapota miatt.