Ez Kit Harington legnagyobb vágya per pillanat

2018.06.20. 10:01 Módosítva: 2018.06.20. 10:05

2019-ben jön a Trónok harca utolsó évada. Egy-két dolgot már lehet is tudni az utolsó részeket illetően, néhány szereplő halála is ismert, de ezek még csak pletykák, ugye. Peter Dinklage szerint amúgy pont itt az ideje, hogy befejeződjön az HBO egyik legsikeresebb sorozata. Több szereplő is már érzékeny búcsút vett a Trónok harcától, Emilia Clarke egy sárkányt, Sophie Turner pedig a starkok címerét varratta magára.

Most pedig Kit Harington, azaz Havas "Nem tudsz Te semmit" Jon mondott pár dolgot arról, hogy milyen lesz elhagynia ezt a szerepet.

"Szeretnék egyet hátrébb lépni, levágatni a hajam és egy fokkal felismerhetetlenebbé válni. Új dolgokat akarok csinálni egy teljesen más kinézettel."

Kicsit részletesebben is kifejtette: a hajvágást illetően nagyon-nagyon rövid frizurát akar. A szakálltól már nehezebb lesz megszabadulnia, mert eléggé megkedvelte. Megjegyezte, hogy szakmailag sem szeretne ebben a szerepben, ebben a külsőben rekedni, nem akarja a következő filmjét/sorozatát hosszú hajjal és szakállal megcsinálni.

Azért elárulta, hogy imádta azt a karaktert, amit a Trónok harcában alakított.

"zseniális szerep volt, de egyszerűen meg kell szabadulnom Havas Jontól."

(Huffington Post)