Luxus Viviennek mindennap szexelnie kell

vik
2018.06.21. 09:07

Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex, ami nálunk mindennapos és kötelező

- mondta el a Lokálnak a Feleségek Luxuskivitelben című műsorból ismeretes Vasvári Vivien, aki a jó házasság kulcsát a mindennapi együttlétben látja.

Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem vagyunk ilyenek. [...] Természetesen olykor előfordul, hogy nem úgy jön ki a lépés, de a legtöbb esetben nincs olyan, hogy ne bújnánk össze, és ha épp reggel van rá idő, az sem probléma. Szerintem az intimitás elengedhetetlen a jó házassághoz.

Vasvári Vivien 1

A cikkből, amelyet a Blikk idéz, az is kiderül egyébként, hogy a médiaszemélyiség tervei szerint frissen született és megáldott kisfia, Edward, a Cambridge-i Egyetemre vagy a Harvardra fog járni, de csak miután orosz nevelőnője karjaiból egy éves korában angol bölcsibe ment, majd kijárta a négy és fél millió forintos kéttannyelvű óvodát.

Ha a gyerekek szinte az első pillanattól több nyelvet hallanak, azonnal megtanulják azokat. Így ugyan később kezdenek el beszélni, de akkor egyszerre több nyelven

- jelentette ki hozzáértően Vasvári Vivien.