A mai napon egyelőre nem árasztottak el minket a magyar celebekkel kapcsolatos elképesztően izgalmas hírek, de megpróbálunk azért szolgálni ezzel-azzal a kávéja mellé. 

Mivel hamarosan megszületik Nyári Dia kisfia, várható volt, hogy egy időre leáll a Barátok közt forgatásával. Egyelőre nem tudja, pontosan meddig lesz távol a sorozattól, de az biztos, hogy az elkövetkezendő hosszabb időszakot a gyerekével szeretné tölteni otthon. 

Egy ideig mindenképpen szeretnék majd itthon maradni a kisfiammal

- nyilatkozta erről aBlikknek, majd hozzátette, hogy nem volt akkora érvágás elszakadnia a sorozattól, mint hitte, ugyanis az utóbbi időben egyre kevesebbet forgatott. 

Gondolkodtam rajta, vajon mennyire maradunk majd kapcsolatban a többiekkel a sorozatból, de nem voltam szomorú, mert tudtam, mi miatt szállok ki.

  • Zalatnay Sarolta egy esés miatt eltörte néhány bordáját, és levált egy porc a térdéből, ezért kicsit meghízott. Azt mondja, nem hisz a fogyókúrában, és sose volt rá szüksége, úgyhogy megpróbál inkább egészségsebben étkezni, például az édesség és a tészta helyett zöldséget és gyümölcsöt. (Bors)
  •  A Blikk úgy tudja, hogy Galambos Lajos egy gasztrorealityben tér majd vissza a képernyőre, aminek a zenész felesége nem örül, ő ugyanis annak örülne, ha a férje az egész napját inkább vele töltené. 
  • Oláh Gergő egyik rajongója olyan lelkesen szerette a zenészt a színpadon, hogy véletlen beleverte a mikrofont a szájába, amitől az énekes fogából letört egy darab. (24.hu)
  • Titokzatos új pasijáról beszélt Nádai Anikó címmel jelentette meg a Story Extra című műsor egyik jelenetét a Blikk. A videóban, ha érdekli, valójában hosszú perceken keresztül csak annyi történik, hogy az ex-éjjelnappalos Kovács Dóra és Nádai Anikó egymást és a kettejük barátságát dicsőítik, majd az utolsó három másodpercben kiderül, hogy Kovács volt az, aki bemutatta Nádait jelenlegi pasijának, akiről továbbra sem lehet tudni semmit.