Ma reggeli lapszemlénkben főként párkapcsolati sikerekről tudunk beszámolni, kezdve a műsorvezetőből állatvédővé lett Tornóczky Anitával, aki két évvel azután, hogy elvált a férjétől, szerelembe esett. A férfi jogász, külföldön él, és mivel nem híresség, barátnője szeretné megvédeni a nyilvánosságtól. Ehhez képest mondjuk elég sok információt osztott meg a Blikkel a kapcsolatukat illetően. 

💞

Anita Tornóczky (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés,

Mondhatnám, hogy nagyon szép a mosolya, de ez elég felszínes lenne, viszont nagyon szeretek vele beszélgetni. Okos ember, ami nekem rendkívül imponál. Mivel civil, elég érzékeny, hogy mit árulok el róla. A volt férjem is civil volt, így egyszer már átéltem ezt

- nyilatkozta, majd óvatosan beszámolt arról is, miként ismerkedtek meg egymással. 

Egy baráti társasággal utaztunk síelni, én később tudtam csak indulni, ő pedig nem Budapestről repült, Bécsben vettem fel autóval. Csak ritkán találkoztunk korábban, így az úton beszélgettünk először komolyan. Olyan gyorsan történt, és minden annyira magától értetődő volt

  • A megnyugtató hír után hadd számoljunk be arról, hogy Rékasi Károly és Pikali Gerda romantikus kapcsolata mindeközben odáig fajult, hogy eljegyezték egymást. A gyűrűt a szülinapján kapta meg a színésznő, sok vadidegen ember előtt. Rékasi nem cáfolta a hírt, azt azonban megjegyezte, hogy már nem kívánja a nyilvánosság előtt élni az életét. (Bors)
  • Demcsák Zsuzsa élvezi, hogy nincs állandóan rivaldafényben, és hogy nem kell hajnali ötkor felkelnie, derül ki a Bors interjújából. Ahogy az is, hogy ha úgy adódna, egy elegáns, közéleti beszélgetős vagy főzős műsort bármikor elvállalna.
  • Koós János: Közölték az orvosaim, hogy már nem tudnak rajtam segíteni címmel, a Star magazinra hivatkozva írta meg a 24.hu, hogy Koós János tavaly télen elesett, eltörte a vállát, amit megműtöttek egy csomószor, de az orvosok ennél többet már nem tudnak javítani a minőségén.