Szeretettel üdvözöljük ma reggeli lapszemlénkben, tartson velünk ma is! 

Szinetár Dóra a Budapest Pride kapcsán az Instájára töltött fel egy képet magáról hétvégén, amelyen az elfogadást és a szeretetet hirdeti.

A fotót, amennyire kedvelték egyesek, annyira ellenezték mások, és ennek természetesen hangot is adtak, szúrta ki a 24.hu. A színésznő a Facebook-on, egy hosszú posztban próbálta tisztázni a helyzetet, amelynek konklúziója az volt, hogy ne gyűlölködjünk, aki viszont megteszi, az nyugodtan távozhat a rajongói oldaláról.  

Érdekes reakciókat váltott ki a tegnapi fotóm... azt hiszem ez egy jó szűrő lesz, az intoleráns emberek elengedésére! Nem voltam kint a Pride-on. Még soha. És a jövőben sem tervezem, hogy kimegyek. Továbbá az engem is taszít, amikor délután négykor az Andrássy úton (férfiak vagy nők- tök mindegy) alsóneműben szexuális tartalommal rázzák a bármijüket. DE!!

Amikor bukósisak mögé rejtőzött bőgő hangú motorokon ülő agresszív soviniszta alfahímek, és különböző hagyományörzô viseletbe öltözött nagymagyarok ostort csattogtatva próbálják megfélemlíteni az amúgy zömében kulturált európai módjára sétáló melegeket, akkor úgy érzem, ki kell állnom mellettük. Legalább egy fotó erejéig.

"AKIT PEDIG AZÉRT VESZITEK EL AZ OLDALT KÖVETŐK KÖZÜL, MERT EZT A FOTÓT SEM KÉPESEK TOLERÁLNI, AZÉRT BIZTOS, HOGY NEM KÁR."

Legalább legközelebb ennyivel kevesebb negatív megjegyzést fogok kapni a volt házasságaim, a gyerekeim, és a foglalkozásom kapcsán

- írta, amiből nem nehéz arra következtetni, hogy nem először szembesül a saját életéről is véleményt formáló, negatív kommentekkel. A posztot így fejezi be végül: 

Mert az ELFOGADÁS az ELFOGADÁS. A GYŰLÖLKÖDÉS pedig GYŰLÖLKÖDÉS. Mindenki nézzen magába, akiből heves indulatokat vált ki a meleg-kérdés, a válás, az abortusz, vagy annak ellenzése, a zsidóság, a székely népviselet, vagy a másik boldogsága. Biztos talál rá őszinte magyarázatot, hogy miért van ez. Aztán ezt a problémát érdemes megpróbálni megoldani. Már csak a saját boldogságának érdekében is!

Most pedig röviden összefoglaljuk, mit írnak még a lapok.

  • Most, hogy végre tisztázta azt a bizonyos lóügyet, Cicciolina azzal állt elő, hogy amerikai mintára elkészítené a meztelen túlélőshow-k magyar változatát, amelynek ő lenne a műsorvezetője, és ha szükség lenne rá, maga is levetkőzne. (Bors)
  • Fekete László négy évig szenvedett attól, hogy legyengültek a karjai. Az orvosoknak fogalmuk sem volt róla, mi lehet ez a kórság, az erőművész ezért kénytelen volt magától meggyógyulni. Ezt egyébként csodának tartja. (Blikk)
  • Erdélyi Mónika lett a Teleshop Delimano márkájának arca. (Bors)
  • Lilu a rokonai közül minimum 20 gyerekkel és ugyanennyi felnőttel szokott elmenni nyaralni. Azt mondja, a legnehezebb olyan helyszínt találni, amely mindenkinek megfelel, és ahol ennyi gyereket is hajlandók elszállásolni. (Bors)

Hírek kávé mellé-rovatunkat az augusztus 2-3-4-én tartandó, 7. Paloznaki Jazzpiknik támogatta.