A 27 éves Koholák Alexandrát korábban ÉNB Alexa néven emlegettük, merthogy az Éjjel-nappal Budapestben szerepelt, de most már Farkas Alexandra néven mutatkozik be az Instagramon. Emellett műsorvezető a TV2-nél, és a legutóbbi hír az volt róla, hogy összejött Balázzsal, aki 53 éves. A volt realitysztár emellett nem csak műsorvezető, mert önkéntesként is dolgozik A Blasius and Agatha Spirituális Központban, amit vőlegénye vezet.

A Blikk éjszaka megjelent interjújából kiderül ugyanis, hogy Koholák úgy döntött, szeptemberben feleségül megy 26 évvel idősebb szerelméhez, mindössze 5 hónap ismeretség után. A házasságkötés a veszprémi önkormányzatban lesz, azért ott, mert Balázs az első, azóta elhunyt feleségét is ott vette el. Rokonokat nem hívnak majd a ceremóniára, csak két önkéntes barát lesz ott. Sok más egyéb mellett Koholák azt is említi az interjúban, hogy nem szeretne gyereket, de érdemes az egészet elolvasni, mert csomó további érdekes részletet tartalmaz erről a rendhagyó kapcsolatról.

És ezen kívül...

...a következő érdekeseket tudjuk még mondani ma reggel a hazai hírességekről.

  • Palotás Petrát annak idején műsorvezetőként ismerhették meg a magyar tévénézők, de Palotás aztán kiköltözött Németországba. A legutóbbi hírünk 2012-ben az volt róla, hogy tervezi a visszatérést, és úgy néz ki, most válik valóra a terv: maga írta ki a Facebookra, hogy ősztől újra számítsanak rá a tévénézők.
  • És hogy maradjunk az alliteráló nevű hírességeknél, következzen Baji Balázs gátfutó olimpikon és Instagram-császár. Ő a Nemzeti Sportnak beszélt a magánéletéről: nemrég elvált a feleségétől, ami nagy csapásként érte.
  • A Blikk vette észre, hogy a Police.hu egy közleményében nyomozóként szerepel bizonyos Csordás Ákos, aki 2013-ban benne volt az X-faktorban. Akkor még csak tanult a Rendőrtiszti Főiskolán, hát most már nyomozó.

And remember: if you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?

Can I get an amen up in here?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
5 hónap ismeretség után férjhez megy ÉNB Alexa

Leendő férje 26 évvel idősebb, se nagy lagzit, se gyereket nem akarnak. Plusz: Baji Balázs elvált, Palotás Petra pedig hazajön Németországból. Hírek kávé mellé.

47 · Jul 12, 2018 08:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments