Jó reggelt! Ma felhős, de kellemes hőfokú időre kell számítani az időjárás-jelentések szerint, mi pedig ezt készséggel el is hisszük nekik. De elsősorban nem ezért vagyunk itt, hanem hogy beszámoljunk a ma reggel legfontosabb, magyar celebeket érintő híreiről. Lapszemle!

Hamarosan indul a TV2 új, MasterChef című műsora, amelyet Ördög Nóra vezet majd. Ez az a műsor, amelyben Demcsák Zsuzsa is szerepet vállalt versenyzőként, és amelynek kedvéért Ördög kénytelen lemondani a Séfek séfe című műsor vezetéséről. Mivel egyszerre nem viheti a két show-t, ezért utóbbiban Liptai Claudia veszi át a helyét, írja a Bors. A naplilap értesüléseit a csatorna nem cáfolta, de szerintük korai lenne még erről beszélniük, ugyanis ősztől rengeteg újdonság érkezik a TV2 képernyőjére.

Peller Mariann is új műsort kapott, csak ő az RTL-től, írja a Blikk. A Reggeli mellett a Kölyökkalauz magazinműsort vezeti majd, amelyben szakértők osztogatnak majd tanácsokat gyerekes szülőknek.  

MIT ÍRNAK MÉG A LAPOK? 

A Groovehouse énekesnője, Judy, azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy lassan már csak fényképről ismeri meg a férje. Az interjúban, amelyet a Blikk idéz, azt mondja, olyan sok munkája van, hogy alig bírja összeegyeztetni a magánéletével, ezért néha már a teljes idegösszeomlás szélén áll. 

Tóth Vera Lilunak adott videós interjút, amelyet a Bors idézett, és bár nem csatolta, mi megtesszük. Ebben az énekesnő műtéteiről is szó esik, így kiderül, hogy a fogyása miatt nemcsak a bőrét, hanem a melleit is meg kellett operáltatni. Így viszont már annyira magabiztos, hogy simán kezdeményezne a férfiaknál, ha úgy hozná a sors. Szerinte egy nőnek manapság nem kell megvárnia, hogy egy pasi nyomuljon rá (ezt már a lapnak nyilatkozta), ő is ezért nyitott, és szemlélődő.

Noha másfél éve nincs férfi az életében, azt mondja, a szexet sokkal jobban élvezi, amióta megszabadult a kilóitól. „Sokkal könnyebb vagyok. Mindenkinek könnyebb″. Az interjú vázát mégis az adja, hogy mennyi minden változott a testében, lelkében, és noha a hedonista életvitel híve, mégis képes vigyázni magára.