GettyImages-929157564

Miley Cyrus és Liam Hemsworth állítólag szakítottak

vik
2018.07.19. 14:18

Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságkötésének hírét már vagy tizenháromezerhatszáztizennyolcszor írta meg a külföldi sajtó, így mi is kénytelenek voltunk pedzegetni  a témát többször is. Az utolsó beszámoló a frigyről egy hónappal ezelőtti, ami a sok színes-szagos információ tükrében viszonylag hitelesnek tűnik, mégis, egészen addig, amíg a páros meg nem erősíti, kénytelenek vagyunk fenntartásokkal kezelni.

Ahogy a legutóbb kiszivárgott pletykát is, amely szerint ők ketten szakítottak egymással. A Mirror és a Daily Mail az ausztrál OK! Magazinra hivatkozik, amikor azt írja, hogy a kettejük között kialakult feszültség forrása, és az elválás indoka az volt, hogy a 28 éves Hemsworth akart gyereket, Cyrus viszont még nem. Na ez állítólag olyan áthatolhatatlan mélységű szakadékot vágott kettejük közé, hogy képtelenek voltak kompromisszumot kötni, és inkább a válás/eljegyzés felbontása/szakítás (majd ők kiválasztják, melyik) mellett döntöttek. A hírt, ahogy szokták, egyelőre nem erősítették meg, és nem is cáfolták. 

Az egyetlen, ami aggodalomra ad okot (manapság ezt is számításba kell venni), hogy a 25 éves énekesnő a napokban minden képét törölte az Instagramról, de senki sem tudja, miért. Mindenesetre tök menő lenne, ha kiderülne, hogy csak szórakoznak az újságírókkal, és pár nap múlva elterjesztik, hogy összeházasodtak. Megint. Nem lennénk meglepve. 

Ön szerint miről van itt szó?

 • 381
  Nekem tök mindegy, én azt várom, hogy kiderüljön, hogy ez az egész csak műsor, ők meg jót röhögnek a markukba.
 • 124
  Házasok, és együtt vannak még.
 • 97
  Nem voltak házasok, de szakítottak.
 • 51
  Házasok, és el fognak válni.
 • 43
  Nem házasok, de majd lesznek.