Lindsay Lohan és Paris Hilton kapcsolata sosem volt éppen kiegyensúlyozott, sőt, állítólagos barátságuk ellenére többször haltak meg egymás számára, mint nem. Emlékezetes eset, amikor Lohan megverette Hilton öccsét, amiért az örökösnő közölte, hogy a színésznő felkerült a szemétlistájára, és nem kíváncsi rá többé. Ez 2013-ban történt, aztán négy évvel később Lohan mégis meghívta Hiltont a 31. születésnapjára. Arról mondjuk nem tudunk, hogy elment-e, de az általános feszült viszony és a legutóbbi történések tükrében nem nagyon tudjuk elképzelni. 

A Cut nevű oldal újságírói ugyanis kiszúrták, hogy Hilton egy rajongói oldalon megjelent, 2006-os videó alá odakommentelte, hogy

LINDSAY LOHAN BETEGES HAZUDOZÓ. 

A videón Lohan azzal vádolja Hiltont, hogy leöntötte őt egy pohár piával, majd meg is ütötte. Aztán gyorsan kapcsol, és visszakozik, mondván, mindez nemisigaz, majd hozzáteszi, hogy amúgy tök jó barátnők. Két másodperccel később mégis megjegyzi, hogy Hilton egy cunt, magyarul picsa. 

As we said in the podcast, these were the good ol’ days. #CommentsByCelebs

@ commentsbycelebs által megosztott bejegyzés,

Ezek után felmerül a kérdés, hogy tényleg a hazudozás-e Lindsay Lohan legnagyobb problémája, vagy inkább az, hogy nincs teljesen tisztában azzal, mi a különbség a barátság és a gyűlölet között. De azért Paris Hilton is érdekesen viszonyul a kérdéshez, hiszen annak idején teli szájjal vigyorogva bulizta át a színésznővel és Britney Spears-szel az éjszakát, ám a mai napig azt mondja, Lohant oda senki nem hívta, csak kéretlenül bepofátlankodott közéjük. Ez mondjuk az alábbi képet nézve nem egyértelmű, de mindegy.

Érdekes egyébként, hogy noha a videó 12 évvel ezelőtt készült, Paris Hiltont még mindig felzaklatja ez az egész.